Looking For Anything Specific?

Eefje De Visser Pieterjan Coppejans / Eefje De Visser Kunstencentrum Vooruit - — ze zou dit najaar op tournee gaan, eefje de visser (35).

Eefje De Visser Pieterjan Coppejans / Eefje De Visser Kunstencentrum Vooruit - — ze zou dit najaar op tournee gaan, eefje de visser (35).. Recorded at robot studios gent. In 2011 bracht ze met de koek haar eerste langspeler uit, later opgevolgd door het is (2013) en nachtlicht (2016). Eefje de visser (voorburg, 8 february 1986) is a dutch singer/songwriter. Bitterzoet van eefje de visser is door de nederlandse muziekcritici uitgeroepen tot het beste album van het jaar. Samenwonend in gent met haar vriend en producer pieterjan coppejans, die tevens een rol op bitterzoet heeft gespeeld.

Twintig meter verderop staat haar man en muzikaal partner pieterjan coppejans in overall voor de deur van. Nooit eerder eindigde een plaat van eigen bodem op nummer 1 in oor's eindlijst. Het geplande concert in de roma in oktober wordt ook verplaatst. Release date june 14, 2019. Eefje de visser stopt de sleutel in de voordeur van haar loft in de gentse wijk ledeberg.

Eefje De Visser Ik Hou Mijn Teksten Graag Beeldend En Fluide Nrc
Eefje De Visser Ik Hou Mijn Teksten Graag Beeldend En Fluide Nrc from images.nrc.nl
Hosts are chantal janzen, edsilia rombley, jan smit and nikkie de jager. Het is het eerste kindje voor de nederlandse en haar man pieterjan coppejans. Samenwonend in gent met haar vriend en producer pieterjan coppejans, die tevens een rol op bitterzoet heeft gespeeld. Weken aan repetities bleken plots voor niks want al heel snel werd duidelijk dat concerten nog niet voor direct zouden zijn. Twintig meter verderop staat haar man en muzikaal partner pieterjan coppejans in overall voor de deur van. She won the grote prijs van nederland, a national competition for musicians, in 2009. Recorded at robot studios gent. Последние твиты от eefje de visser (@eefjedevisser).

Door de coronacrisis viel de promotour voor de plaat in het water.

Popartiest eefje de visser (32) werkt aan haar vierde album, tourt met een soloshow door het land en staat volgende week op lowlands. Daarom moet ze haar tour van het najaar 2021 verplaatsen naar de lente van volgend jaar. Momenteel werkt zij samen met eric van tijn, musical director, aan een engelstalig muziekstuk dat tijdens de. Als alles volgens plan verloopt, speelt de visser haar laatste show op 20 augustus, op het festival lowlands. Haar begin 2020 verschenen, vierde album bitterzoet werd door meerdere jury's uitgeroepen tot beste. She won the grote prijs van nederland, a national competition for musicians, in 2009. Eefje de visser (voorburg, 8 february 1986) is a dutch singer/songwriter. She released her first album, de koek, in 2011, a breakthrough year in which she performed. Het huis dat ze met haar vriend pieterjan coppejans bewoont, is tevens opnamestudio. New single and video for storm out now een dik jaar na de release van haar meesterwerk bitterzoet speelt @eefjedevisser éíndelijk een nederlandse clubshow voor serieus publiek, als pilot in tilburgs poppodium @013. De vissers vierde album bitterzoet kwam er ook tot stand. Maar woensdagmiddag kondigde de zangeres op instagram het is het eerste kindje voor de nederlandse en haar man pieterjan coppejans. Eefje de visser stopt de sleutel in de voordeur van haar loft in de gentse wijk ledeberg.

Door de coronacrisis viel de promotour voor de plaat in het water. Annelie aysha de gro.ot wieteke wijte klaas de somer daan schepers pieterjan hendrik frans coppejans cis van robaeys randall diagre tim vanhaecke. Eefje de visser stopt de sleutel in de voordeur van haar loft in de gentse wijk ledeberg. Hosts are chantal janzen, edsilia rombley, jan smit and nikkie de jager. Written by eefje de visser.

Bij Eefje De Visser In Gent Ik Voel De Potentie 3voor12
Bij Eefje De Visser In Gent Ik Voel De Potentie 3voor12 from 3voor12.vpro.nl
Eefje de visser bracht in januari haar recentste plaat 'bitterzoet' uit en had een hele tournee gepland staan doorheen belgië en nederland toen de lockdown net van start ging. — ze zou dit najaar op tournee gaan, eefje de visser (35). Eefje de visser & pieterjan coppejans in cooperation with: Weken aan repetities bleken plots voor niks want al heel snel werd duidelijk dat concerten nog niet voor direct zouden zijn. Als alles volgens plan verloopt, speelt de visser haar laatste show op 20 augustus, op het festival lowlands. Door de coronacrisis viel de promotour voor de plaat in het water. Het nederlandse muziektalent vond in ons land de grote liefde de woonst annex muziekstudio van eefje de visser en haar man pieterjan coppejans is een verborgen creatieve oase langs een steenweg in ledegem. Eefje de visser stopt de sleutel in de voordeur van haar loft in de gentse wijk ledeberg.

Daarom moet ze haar tour van het najaar 2021 verplaatsen naar de lente van volgend jaar.

She released her first album, de koek, in 2011, a breakthrough year in which she performed. Daarom moet ze haar tour van het najaar 2021 verplaatsen naar de lente van volgend jaar. Eefje de visser stopt de sleutel in de voordeur van haar loft in de gentse wijk ledeberg. Eefje de visser en haar vriend pieterjan coppejans zijn in verwachting van hun eerste kindje. Samenwonend in gent met haar vriend en producer pieterjan coppejans, die tevens een rol op bitterzoet heeft gespeeld. Give a warm applause to chantal janzen, edsilia rombley, jan smit and nikkie de jager. Het is het eerste kindje voor de nederlandse en haar man pieterjan coppejans. Als alles volgens plan verloopt, speelt de visser haar laatste show op 20 augustus, op het festival lowlands. Het is de laatste keer dat we deze huidige bitterzoet clubshow zullen spelen. Weken aan repetities bleken plots voor niks want al heel snel werd duidelijk dat concerten nog niet voor direct zouden zijn. Eefje de visser is een gevestigde naam in de nederlandse muziekwereld. Popartiest eefje de visser (32) werkt aan haar vierde album, tourt met een soloshow door het land en staat volgende week op lowlands. Eefje de visser gaat al een tijdje mee.

Eefje de visser stopt de sleutel in de voordeur van haar loft in de gentse wijk ledeberg. Daarom moet ze haar tour van het najaar 2021 verplaatsen naar de lente van volgend jaar. Popartiest eefje de visser (32) werkt aan haar vierde album, tourt met een soloshow door het land en staat volgende week op lowlands. Give a warm applause to chantal janzen, edsilia rombley, jan smit and nikkie de jager. Annelie aysha de gro.ot wieteke wijte klaas de somer daan schepers pieterjan hendrik frans coppejans cis van robaeys randall diagre tim vanhaecke.

Eefje De Visser Bitterzoet 2020 Cd Discogs
Eefje De Visser Bitterzoet 2020 Cd Discogs from img.discogs.com
Nooit eerder eindigde een plaat van eigen bodem op nummer 1 in oor's eindlijst. Popartiest eefje de visser (32) werkt aan haar vierde album, tourt met een soloshow door het land en staat volgende week op lowlands. Hij is producer, mixer en geluidsman en we hebben. Af en toe klinkt door de telefoon een luide gitaar. In 2011 bracht ze met de koek haar eerste langspeler uit, later opgevolgd door het is (2013) en nachtlicht (2016). Maar woensdagmiddag kondigde de zangeres op instagram het is het eerste kindje voor de nederlandse en haar man pieterjan coppejans. Eefje de visser en haar vriend pieterjan coppejans zijn in verwachting van hun eerste kindje. Annelie aysha de gro.ot wieteke wijte klaas de somer daan schepers pieterjan hendrik frans coppejans cis van robaeys randall diagre tim vanhaecke.

New single and video for storm out now een dik jaar na de release van haar meesterwerk bitterzoet speelt @eefjedevisser éíndelijk een nederlandse clubshow voor serieus publiek, als pilot in tilburgs poppodium @013.

Daarom moet ze haar tour van het najaar 2021 verplaatsen naar de lente van volgend jaar. Samenwonend in gent met haar vriend en producer pieterjan coppejans, die tevens een rol op bitterzoet heeft gespeeld. Annelie aysha de gro.ot wieteke wijte klaas de somer daan schepers pieterjan hendrik frans coppejans cis van robaeys randall diagre tim vanhaecke. Pieterjan coppejans, robot studios gentbeeld: Eefje de visser stelt haar tournee dit najaar uit, omdat ze dan bevalt van haar eerste kindje. They start by praising redo and eefje's performance and remind everyone that tonight, we'll find out. New single and video for storm out now een dik jaar na de release van haar meesterwerk bitterzoet speelt @eefjedevisser éíndelijk een nederlandse clubshow voor serieus publiek, als pilot in tilburgs poppodium @013. Eefje de visser bracht in januari haar recentste plaat 'bitterzoet' uit en had een hele tournee gepland staan doorheen belgië en nederland toen de lockdown net van start ging. Het huis dat ze met haar vriend pieterjan coppejans bewoont, is tevens opnamestudio. Produced by pieterjan coppejans & eefje de visser. 'met mijn vriend (pieterjan coppejans, red.) woon ik in een huis waarin ook een studio en repetitieruimte zitten. Twintig meter verderop staat haar man en muzikaal partner pieterjan coppejans in overall voor de deur van. Popartiest eefje de visser (32) werkt aan haar vierde album, tourt met een soloshow door het land en staat volgende week op lowlands.

Eefje de visser maakt concertfilm beschikbaar via vimeo on demand eefje de visser. De grijze stadsrand is hier net overgegaan in het winkelgedeelte waar weinig ketens zich laten zien.

Posting Komentar

0 Komentar